This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Fri fragt på alle ordrer fra DKK 499

FAQ

Levering & returnering

Du kan returnere din ordre inden for 30 dage efter modtagelsen.

Når du handler online på www.oyoylivingdesign.com har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder dit køb og derefter returnere varen/varerne til os. Nogle varer er ikke omfattet af denne ret, og det vil fremgå i bestillingsprocessen. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende mandag. I tilfælde af flere varer, der bestilles i én ordre, men leveres separat, eller et produkt, der kommer i flere omgange, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare.

Hvis du fortryder dit køb, skal varen returneres til:

OYOY Living Design A/S

Bitsovvej 1

7400 Herning

Danmark

Email: customerservice@oyoy.dk

Husk at udfylde vores returformular. Du kan finde den her på dette link return form.

Når du returnerer din ordre, bedes du udfylde den return form, du modtog med din pakke. Har du spørgsmål, bedes du kontakte customerservice@oyoy.dk. Vi forventer, at du returnerer så hurtigt som muligt efter modtagelsen af din ordre. Du skal returnere dem inden for 14 dage.

Bemærk: Kunder er ansvarlige for omkostningerne ved returnering af varer.

Skriv venligst med store bogstaver "RETURN LABEL" på ydersiden af kassen/pakken.

Når du returnerer, skal du sørge for, at varerne er forsvarligt emballeret. Du er ansvarlig for pakken/varerne, indtil vi modtager den, så gem kvitteringen og sporingsnummeret. Vi accepterer ikke pakker sendt pr. efterkrav.

DOKUMENTATION FOR DIT KØB OG RETURSKEMA

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Derudover vil det lette vores behandling, hvis du vedlægger en udfyldt returformular.

TILBAGEBETALING

Når vi modtager varen, kontrollerer vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har betalt til os ved købet (inklusive fragtomkostninger). Beløbet overføres altid til den samme betaling, som du betalte ved købet. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

OBS: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varen er forringet, fordi:- du rent faktisk har taget varen i brug- den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den- du har håndteret varen på anden måde, end hvad der var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på- du ikke har overholdt de begrænsninger i fortrydelsesretten, som følger af plombering, varetype m.v.

RETURRET PÅ BRUGTE VARER

Der er 14 dages returret på varer, som du har brugt. Hvis varen har været brugt, kan den stadig returneres. Som forbruger har du ret til at tage varen i "øjesyn", hvilket er den samme ret, som gælder for et køb foretaget i en fysisk butik*. Du må efter modtagelsen kun bruge varen på en måde, så du kan bevare dens form, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis produktet er brugt, kan du kun få en del eller slet ikke af den betalte pris tilbage. Det er forbrugeren, der skal betale for en eventuel værdiforringelse af varen. Vi forbeholder os ret til at værdisætte varen efter, hvad vi kan få for den ved et videresalg

*Vi hjælper dig altid gerne med returnering, men husk: Kunden skal betale omkostningerne ved returnering af varen, når de fortryder.

Vi afsender din ordre så hurtigt som muligt og bestræber os på at levere den inden for 1-4 arbejdsdage.

Når din ordre er behandlet, vil du modtage en e-mail med din ordrebekræftelse, faktura og et Track & Trace-link, så du altid kan spore din pakke.

Der er gratis fragt på ordrer over 449 DKK.

Derudover kan vores forsendelsesomkostninger variere afhængigt af den forsendelsesmetode, du vælger.

Danmark: GLS Pakkeshop, GLS Erhverv, GLS Privatadresse & Postnord Pakkeshop

Internationalt: UPS Standard Pick-up Location Europe & UPS Standard Home Delivery Europe

Bemærk venligst, at pick-up point vælges automatisk, så du skal aktivt vælge noget andet, hvis du ønsker det.

Nej, vi tilbyder ikke gratis returnering.

Returprisen vil blive fratrukket det samlede beløb for din ordre.

Du vil få dine penge tilbage så hurtigt som muligt efter modtagelsen af din returnering på vores lager.

Det kan tage op til 5-7 arbejdsdage.

Returprisen vil blive fratrukket det samlede beløb for din ordre.

Hvis du ikke afhenter din pakke, eller leveringen nægtes, vil dit køb automatisk blive refunderet, bortset fra eventuelle forsendelsesomkostninger.

Reklamation

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelsregler. Det betyder, at forbrugeren har 24 måneders reklamationsret, at du enten kan få en defekt vare repareret eller ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke skyldes fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

I januar 2016 blev der vedtaget en ny lovgivning i forhold til forbrugerklageloven. Vi vil altid foreslå, at du kontakter os og løser eventuelle klager, men hvis der er en tvist, vi ikke kan løse. Vi henviser til EU-kommissionens hjemmeside - Online Dispute Resolution > http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Når du returnerer varen/varerne, bedes du samtidig så detaljeret som muligt angive, hvad problemet er. Brug venligst vores reklamations/returformular. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer behandlingstiden for reklamationer.

DU SKAL KONTAKTE OS INDEN FOR "RIMELIG TID"

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt og senest 2 måneder efter, at manglen er opdaget.

Du kan klage ved at kontakte os via e-mail: customerservice@oyoy.dk.

Vedhæft venligst billedemateriale, når du kontakter vores kundeservice. På den måde kan vi optimere din og vores tid, og sammen forbedre vores service.

Afhængigt af den specifikke situation vil du modtage yderligere instruktioner.

Hvis klagen er berettiget, refunderer vi dine rimelige forsendelsesomkostninger for at sende produktet tilbage til os. I modsat fald skal du selv afholde alle transportomkostninger, herunder vores fragtomkostninger for returnering af varen efter undersøgelsen. Husk, at produktet altid skal være i god emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har ansvaret for pakken/varerne frem til vores modtagelse. Så gem postkvittering og trackingnummer.

Bemærk: Vi tager ikke imod pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Betaling

Købsbeløbet trækkes fra din konto, når produktet/produkterne afsendes.

Du kan betale med følgende:

VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard, MasterCard Debit & JCB

Alternative betalingsmetoder:

PayPal

Vi dækker kreditkortgebyret for alle onlinebestillinger.