OYOY FOCUS

Med et konstant fokus på høj kvalitet, valg af rette samarbejdspartnere, og et sundt arbejdsmiljø, arbejder vi hos OYOY Living Design hen imod en mere miljøbevidst tankegang og ansvarlig beslutningstagning, Vi kalder det OYOY FOCUS.

OUR APPROACH

Hos OYOY Living Design har vi konstant fokus på at finde nye og bedre måder at designe og udvikle produkter på. Vi har fokus på kvalitet, materialevalg, et sundt arbejdsmiljø og vi stiller kontinuerligt høje krav til vores leverandører og os selv, alt sammen for at opnå en mere ansvarlig approach.

Vi har fokus på FN’s verdensmål og vi tror på, at bæredygtighed skal være en integreret del af alle beslutningsprocesserne, og at det er en langsigtet forpligtelse i virksomheden. Vi går ydmygt til opgaven og ved også at vi ikke redder verden, men at vi dag for dag kan være med til at gøre en forskel og arbejder os dag for dag  hen imod et mere miljørigtigt udgangspunkt for reducere vores C02 aftryk. Med OYOY Fokus er vi stolte af at kunne være med til at gøre en forskel for i morgen, i dag og fremtiden.

OUR SUPPLIERS – A SHARED RESPONSIBILITY

Vi ønsker at skabe sikkerhed i hele værdikæden. Vi bestræber os på at tage ansvar og forventer det samme fra vores leverandører. Vi har fokus på FN’s verdensmål #1 (klimaindsats ift. leverandører) 

 Produktions Proces (hvordan og af hvem)

Sundhed og Sikkerhed / Indeklima /  Code of conduct / Arbejdsvilkår –  human rights, avoid childlabour)  / Handmade produkter -  valg af produktionsmetode

Leverandører/location/producent - How do we choose?

Audit - Garantier / Producere lokalt når muligt - Europa?/ Certificeringer leverandører / Fabrikker, miljø

Kvalitet

Vi tiller krav til vores leverandører – Kvalitetssikring (QC)

OUR PRODUCTS

Vi er Kvalitetsbeviste og fokus på bæredygtighed. Langtidsholdbare design der kan gå i arv. Designet skal have sin berettigelse. Vi har fokus på FN’s verdensmål #12 Ansvarligt forbrug og
produktion.

Materialevalg og kvalitet

Aktivt valg af materialer – materialer der gør en forskel: Recycled materialer RPET, upcycled materialer ( Skum, vandbaseret lak der ikke udleder gasser / Tekstiler? Økotex.

Reasons to feel reassured (Certificeringer)

Der findes et utal af certificeringer - Vi har fokus på de mest relevante certificeringer ift. vores kunder og vores produkter:  FSC / Økotex / Handmade  / Indoor/ourdoor / Recycled / Marino wool / Organic Cotton / VOC test af møbler (vægt m.m) Træmøbler (Insert paper)

Emballage

Fokus på FNs verdensmål i vores håndtering af emballage (#7) Flatpacked / Packaging – genbrugspap /  Mindre emballage

OUR FAMILY APPROACH

Vi har fokus på at skabe en sund og tryg arbejdsplads med nærhed for medarbejdere
og i vores lokalsamfund.

 En attraktiv arbejdsplads

Gode og trygge arbejdsvilkår / Medarbejderrelationer – familyfeel, nearness. (OYOY connected)  / Sundhed og sikkerhed (eks. Følge retningslinjer ifm Covid-19.) / Sundt indeklima (genvækstanlæg, solceller, el firmabiler og andre tiltag?) (FN’s verdensmål – bæredygtig energi #7)

 Lokalsamfund

OYOY FOCUS FOND  - hvad kan vi gøre for lokalsamfundet? / Lokale samarbejdspartnere / Velgørenhed.